Ασχολούμαστε με την Pebble Art από το 2015. Πιστεύουμε ότι ένα προσωποποιημένο δώρο είναι η καλύτερη επιλογή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η Pebble Art είναι ακριβώς αυτό. Μοναδικά και ξεχωριστά δώρα που μπαίνουν στα σπίτια σας, στα σχολεία, σε χώρους εργασίας κλπ. και φωτίζουν το χώρο όπου τα τοποθετείτε. Φτιαγμένα στο χέρι από την αρχή ως το τέλος.

Pebble Art – Τέχνη με βότσαλα

Εδρεύουμε στην Αγία Παρασκευή Θεσσαλονίκης και κατασκευάζουμε για εσάς προσωποποιημένα κάδρα, κλειδοθήκες ή ξύλινες φέτες. Τα υλικά συνήθως είναι 2, ξύλο και βότσαλα.  Επιλέγετε το θέμα σας καθώς και το πρόσωπο για το οποίο προορίζεται το δώρο σας.  Σας κάνουμε την πρότασή μας, αποφασίζετε και συνεργαζόμαστε μέχρι την τελειοποίηση της κατασκευής.
Το τελικό αποτέλεσμα είναι προσωπικό, μοναδικό και έχει το δικό σας μήνυμα.

Κάνουμε αυτή τη δουλειά με αγάπη εδώ και πολλά χρόνια, με πραγματικά φανταστική ανταπόκριση από τους πελάτες μας. Το κάθε έργο δουλεύεται με προσήλωση και τελειοποιείται μόνο όταν ο πελάτης μας είναι ευχαριστημένος στο 100%. Αυτό που ακούμε 9 στις 10 φορές είναι ότι το έργο που παίρνουν στα χέρια τους είναι πολύ ομορφότερο από κοντά, απ’ό,τι στη φωτογραφία. 

Η ενότητα με τη μεγαλύτερη απήχηση είναι το δώρο προς το δάσκαλο/δασκάλα, αμέσως μετά έρχεται η ενότητα της οικογένειας. Ακολουθούν: γιατρός, νονός/νονά, παππούς/γιαγιά, φίλος/φίλη, νεογέννητο, γενέθλια, ζευγάρι, γιορτή της μητέρας/του πατέρα, Χριστούγεννα και Πάσχα, επέτειος, πτυχίο. Τέλος ξεχωρίζουμε το κλασικό “Καλημέρα” για την είσοδο του σπιτιού και τα κάδρα σε χώρους εργασίας με την επωνυμία της επιχείρησης.

Γενικά, υπάρχει μεγάλη ευελιξία ως προς το σχέδιο που μας ζητάτε. Ακόμα κι αν δεν βρείτε αυτό που θέλετε μέσα στη συλλογή μας, σας φτιάχνουμε το θέμα σας από την αρχή.

Όσο εσείς μας επιλέγετε για Pebble Art, τόσο εμείς συνεχίζουμε!

Αγία Παρασκευή

57001 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2312201150

Σε συνεργασία με τα www.bobirakia.gr

Powered by MyWebsite.gr